Маєш питання? (073) 077-41-18

Lamborghini готує електричні суперкари потужністю понад 1300 сил


Lamborghini розкрила потужність майбутніх електросуперкарів. Першим буде кросовер, а за ним будуть дводверні моделі.

Lamborghini вирішила випустити електрокари потужніше 1300 сил. Майбутні «зелені» моделі італійської марки будуть не лише екстремально продуктивними, а й максимально привабливими з емоційного погляду.

Про це розповів глава Lamborghini Стефан Вінкельман в інтерв'ю британському журналу Autocar. Інженери працюють над широкою лінійкою електрокарів, і висока потужність виявиться не єдиною їхньою гідністю, пообіцяв він.

Цифри дуже важливі, сказав Вінкельман, маючи на увазі віддачу сило

Стаття

Volkswagen планує представити 25 нових електромобілів


В останні місяці електрична революція на ринку автомобілів починає перетворюватись в електричну еволюцію, оскільки впровадження авто на електротязі відбувається повільніше, ніж передбачали деякі автовиробники. Це в поєднанні з іншими проблемами змусило деякі компанії переглянути свої плани.

Однак Volkswagen Group of America не входить до їх числа, оскільки президент і генеральний директор Пабло Ді Сі нещодавно підтвердив, що компанія та її бренди все ще планують випустити 25 електромобілів у Північній Америці до 2030 року.

На думку топ-менеджера, варто посилювати інвестиції в інфраструктуру за

Стаття

Xiaomi показала салон свого першого автомобіля


Завіса таємниці над електрокаром Xiaomi SU7, який має побачити світ цього року, поступово піднімається. У листопаді завдяки китайському Міністерству промисловості та інформаційних технологій було розкрито зовнішність автомобіля, а тепер сам техногігант розсекретив салон.

Як і варто було очікувати, всередині багато екранів, але при цьому присутні і фізичні кнопки, які в Xiaomi називають «засобом встановлення емоційного зв'язку між людьми і транспортними засобами».

1707573976027.jpg

Аспекти, на які наголошувала Xiaomi, - інтуїтивно зрозумілий дизайн і взаємодія автомобіля та людини. Передні сидіння охоплені так ...

Стаття

Презентовано новий MINI Cooper 2024-го модельного року


Лінійка MINI Cooper нового покоління розширюється. До електромобіля, що дебютував раніше, приєднався бензиновий хетчбек. Про це повідомляється на офіційному сайті автовиробника.

Новий MINI Cooper 2024 з двигуном внутрішнього згоряння візуально не надто відрізняється від електричної версії - його видає тільки решітка радіатора. У хетчбека класичний дизайн із короткими звісами кузова, великими круглими фарами та вузькими ліхтарями.

1707416824715.jpg

У салоні MINI Cooper відсутня панель приладів - усі показники виведені на круглий центральний дисплей. Об'єм багажника хетчбека становить 210-800 л.

Модель запропону

Стаття

На ринок вийшов гібридний кросовер Mazda CX-50 HEV


Лінійку Mazda CX-50 2024 поповнила гібридна модифікація HEV.

Кросовер надійшов у продаж у Китаї, а пізніше має з'явитися і в інших країнах. У Піднебесній він коштує від 195 800 до 236 800 юанів ($27 200 - 33 000).

Головна відмінність Mazda CX-50 HEV - гібридна установка, запозичена у Toyota RAV4. Японські автогіганти активно співпрацюють останнім часом.

1707410144353.jpg

У передньопривідному варіанті 2,5-літрова бензинова четвірка на 178 сил працює разом зі 120-сильним електромотором. Сумарна віддача становить 218 к.с.

У повнопривідній версії додано 54-сильний електромотор на задній осі, проте загальна потужн

Стаття

Розкрито подробиці нового Renault Duster 2024


Новий Duster третього покоління дебютував під маркою Dacia, а версія від Renault з'явиться пізніше. Вона надійде у виробництво в Туреччині з другого кварталу нинішнього року і тепер на сайті автовиробника з'явилися нові фото і подробиці моделі.

Кросовер Renault Duster 2024 відрізняється від версії під брендом Dacia тільки дизайном решітки радіатора. Його рубаний дизайн набагато виразніший, ніж у попередника.

1707421160404.jpg

Салон Renault Duster 2024 не має відмінностей від інтер'єру Dacia, за винятком логотипу французької марки на кермі.

Усередині також переважають рубані поверхні, а топові версії отримали в

Стаття

Новий сімейний кросовер Renault показали на тизерах


Новий Renault Captur 2024 отримає старшого брата. Модель назвуть Symbioz і презентують навесні. Поки ж на офіційному сайті Renault з'явилися перші її тизери.

Кросовер Renault Symbioz побудований на тій самій платформі CMF-B, яку використовує і Captur.

Він сягає 4,41 м у довжину, тобто займає нішу між Renault Captur і Austral.

1707413851466.jpg

Renault Symbioz 2024 затемнили на фото, але видно, що він витриманий у новому фірмовому стилі марки, що дебютував на моделях Scenic і Rafale. Плавні лінії кузова поєднуються з рубаним дизайном передньої частини. У нього довгасті фари і тоненькі ходові вогні.

На тизерах с

Стаття

Новий бюджетний кросовер Hyundai викликав ажіотаж у Індії


Компактний бюджетний кросовер Hyundai Creta 2024 зовсім нещодавно представили офіційно після модернізації, а машина вже викликала в Індії ажіотаж у покупців. Деталі стали відомі місцевому сайту Autocar.

Дешевий кросовер Hyundai Creta виявився настільки затребуваним, що черга покупців розтяглася вже на п'ять місяців. Цьому посприяли яскравий дизайн після рестайлінгу та низька ціна.

1707408815417.jpg

Зовнішність виконали у стилі сучасного Hyundai Tucson з інтегрованими фарами та Santa Fe з його «квадратною» стилістикою. Задні ліхтарі виглядають строго завдяки геометричному малюнку.

Оснащення Hyundai Creta 2024 в

Стаття

Новий Volvo EM90 надійшов у виробництво


Стартувало серійне виробництво Volvo EM90. Перший мінівен в історії шведської марки збирають у Китаї на потужностях концерну Geely (він є власником Volvo). Про це повідомляє сайт CarNewsChina.

Новий Volvo EM90 збирають на одному конвеєрі з моделями бренду Zeekr. Це не дивно, адже мінівен створено на базі електрокара Zeekr 009. Ціна Volvo EM90 стартує з $115 000. Спочатку він з'явиться в Китаї, а потім вийде на європейський ринок.

1707241564409.jpg

Перший мінівен Volvo досягає 5,2 м завдовжки і вирізняється стриманим гранованим дизайном з коротким капотом. Модель дебютувала в шестимісному виконанні, причому крі

Стаття

Презентовано найкомпактніший і найдоступніший кросовер Ford


Представлено новий Ford Puma 2024. Найкомпактніший і найдешевший кросовер марки пройшов оновлення слідом за старшим братом Ford Kuga. Про це повідомляється на офіційному сайті виробника.

Кросовер Ford Puma не надто змінився зовні - йому оновили решітку радіатора, фари та ліхтарі. Вперше для моделі доступна матрична оптика.

1707330815066.jpg

Версія ST традиційно вирізняється більш яскравим дизайном з обвісом і 18-дюймовими дисками.

Салон Ford Puma 2024 зазнав більш серйозних змін. Кросовер отримав нове кермо, поліпшену віртуальну панель приладів і сучасну мультимедійну систему SYNC 4 зі збільшеним 12-дюймовим т

Стаття