Маєш питання? (073) 077-41-18

На український ринок повертається знаковий седан Hyundai SONATA


Хюндай Мотор Україна оголошує про початок продажів нового седану Hyundai SONATA. Вже восьме покоління нової SONATA наділене прогресивним дизайном, більш агресивним купеподібним стилем, а також набором передових опцій безпеки, допомоги та комфорту. Нова SONATA, яка надійде в продаж у всій дилерській мережі Hyundai в Україні уже в лютому цього року, буде доступна з бензиновим мотором 2,5 GDI потужністю 194 к.с.

Сенсаційний купеподібний стиль з «невагомою» темою інтер'єру

Вражаючий екстер'єр нової SONATA є прикладом прогресивного автомобільного дизайну та втілює тему «Чуттєвої спортивності». Пере

Стаття

Skoda показала частину оновленої Octavia на відео


Компанія опублікувала відео, де поділилась елементами екстер'єру нової моделі. Одразу помітно, що Octavia отримала новий корпоративний дизайн та фірмовий стиль бренду.

Запустивши у виробництво повністю електрифіковані Superb і Kodiaq, а також повністю електричний Enyaq, чеський автовиробник закріпив свій авторитет, як виробника одних з найекологічніших автомобілів у світі.

Зовсім незабаром Skoda планує представити оновлену Octavia. Автомобіль матиме два варіанти кузова: хетчбек, та Combi. Технологія Plug-in Hybrid (PHEV) використовується в поточній Octavia з 2020 року.

Вірогідно, що Octavia PH...

Стаття

Новий BMW 4 Series змінився зовні та всередині


У Німеччині представили новий BMW 4 Series. Купе і кабріолет пройшли фейсліфтинг і надійдуть у продаж з весни. Подробиці розкрили на офіційному сайті BMW.

1706731468300.jpg

Спорткар BMW 4 Series став виразнішим на вигляд. Йому замінили решітку радіатора і бампери, а також встановили нову лазерну діодну оптику. З'явилися і 19-дюймові колісні диски оригінального дизайну. Заряджений BMW M4 також оновлений і традиційно має агресивніший вигляд.

1706731271459.jpg

У салоні BMW 4 Series поліпшено оздоблення і замінено рульове колесо (у М4 воно скошене знизу). Крім того, встановлено поліпшену мультимедійну систему.

1706731258204.jpg

Лінійку двигунів по

Стаття

Mazda представила наступника кросовера CX-7


Mazda CX-70 чекали ще 2023 року, але підготовка до запуску моделі зайняла більше часу, і вона дебютувала лише в останній день січня 2024-го. І здивувала: виявилося, що CX-70 - це великий кросовер, який практично не поступається за габаритами «старшому» CX-90, а основні відмінності зводяться до відсутності третього ряду сидінь.

Продажі CX-70 у США розпочнуться навесні цього року, ближче до справи розсекретять комплектації та ціни.

1706734813115.jpg

Mazda CX-70 - це вже третя модель Mazda, побудована на задньопривідній архітектурі з поздовжнім розташуванням двигуна. Новий кросовер виявився більшим, ніж очікувало

Стаття

У новому Tesla Cybertruck знайшли багато проблем


Довгоочікуваний електричний пікап Tesla Cybertruck представили офіційно наприкінці минулого року. У момент дебюту концепту близько чотирьох років тому машину обіцяли зробити доступною. Але перші власники заплатили за свої пікапи набагато більше. Хоча це не вберегло їх від проблем.

InsideEVs розповідає про відгуки перших покупців Tesla Cybertruck. Напевно, нічого дивного тут немає, але електрокар виявився дуже розчаровуючим. Власники, які вже наїздили на своїх електропікапах по 16 000 км, повідомляють про середній запас ходу 260-330 км.

*Це дуже мало порівняно із цифрою, яку обіцяв виробник - 5...

Стаття

Новий Volkswagen Golf 2024 повністю розсекречено


Опубліковано фото нового Volkswagen Golf.

Оновлену модель С-класу презентують 24 січня, але її дизайн уже перестав бути секретом.

1705776886540.jpg

На фото потрапила практично вся лінійка Volkswagen Golf 2024, що охоплює хетчбек і універсал, а також заряджені версії GTI і GTE. Дизайн не надто змінився - замінено решітку радіатора, бампери, фари і ліхтарі.

1705776852428.jpg

Салон Volkswagen Golf 2024 раніше вже показали на офіційних фото. Автомобіль отримав нову мультимедійну систему з 12,9-дюймовим тачскріном і вбудованим «помічником» ChatGPT. Також замінено перемикачі клімат-контролю.

1705776844012.jpg

Також стало відомо, що гібрид Volkswagen...

Стаття

У 2023 році кількість продажів електромобілів в Україні зросла аж у два рази


Згідно з офіційними даними, 1 січня 2023 року було зареєстровано 46 830 авто, а наприкінці року вже 83 116.

1 місце – Nissan 2 місце – Tesla 3 місце – Volkswagen

Україна також має досить розвинену загальнодоступну зарядну мережу – 11 000 зарядних пристроїв. За даними Nissan Motor Ukraine — це більше, ніж у штаті Нью-Йорк, і вдвічі більше, ніж у всій Польщі.

Стаття

Оновленні Cadillac CT5-V та Cadillac CT5-V Blackwing: «механіка» та 668-сил


Заряджені седани отримали доопрацьовану зовнішність та оновлений салон із 33-дюймовим дисплеєм.

🚗 Cadillac CT5-V оснащується 3.0 двигуном V6 бітурб потужністю 360 к.с. та 548 Нм, з 10-студруком АКПП та опціональним повним приводом.

CT5-V Blackwing отримав 6,2-літровий двигун V8 (677 л.с. і 892 Нм), також доступна 6-ступінчаста "механіка", але привід тільки задній.

Стаття

Українці за рік купили 61.000 нових автомобілів більш як на 105 млрд грн, — Укравтопром


▫ Найбільше було витрачено на придбання авто марки Toyota - 16,4 млрд грн. Найпопулярнішим автомобілем став кросовер Toyota RAV-4.

▫ ️Другий рядок зайняла марка BMW. Лідером марки був BMW X5.

▫ ️На Mercedes-Benz припадає 10,9 млрд грн. Бестселером став Mercedes-Benz GLE.

▫ ️Четверте місце у Volkswagen. Найпопулярнішим автомобілем цієї марки став VW ID.4

▫ ️Замикає лідерську п'ятірку Skoda. Найпопулярнішою стала Skoda Kodiaq.

Стаття

Як перереєструвати авто у ДІЇ:


Хто може скористатись: фізособи, власники легкових авто, мотоциклів та мопедів.

Як продати та купити авто онлайн

  1. Авторизуватись у ДіЇ
  2. Згенерувати QR-код
  3. Відправити його покупцю.

Далі покупець має виконати такі дії:

📌залишити наявний номерний знак або забронювати новий; 📌при замовленні нового номерного знаку, обрати оплату; 📌обрати вид свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу; 📌вказати відділення Укрпошти; 📌підтвердити правильність введених даних; 📌оплатити послугу.

Відомості про продавця, покупця та автомобіль перевіряються засобами ЄДР ТЗ. Якщо авто у розшуку, є обмеження чи обтяжен

Стаття