Маєш питання? (073) 077-41-18

Електромобіль Lotus Emeya можна буде відкрити з iPhone або Apple Watch


Компанія Lotus підтвердила, що функція Apple Car Key буде доступна власникам електричних Emeya. Власники iPhone або Apple Watch матимуть кілька функцій доступу через застосунок Wallet.

Car Key - це функція Apple, яка вперше з'явилася на деяких моделях BMW у 2021 році і дозволяє використовувати iPhone і Apple Watch як зручну цифрову альтернативу брелкам або фізичним ключам. Вибравши автомобільний ключ на пристрої Apple для сумісної моделі електромобіля, ця функція дозволяє власникам блокувати, розблоковувати, керувати мікрокліматом, а в деяких випадках навіть дистанційно запускати автомобіль.

1707325696168.jpg

...

Стаття

Audi представила найшвидший універсал у світі


Лінійку зарядженого Audi RS6 Avant поповнила лімітована версія GT. Загалом випустять тільки 660 таких універсалів вартістю 219 355 євро. Подробиці моделі розкрили на офіційному сайті Audi.

Новий Audi RS6 Avant GT став потужнішим - його 4,0-літровий V8 твін-турбо розвиває 630 к.с. і 850 Нм. Розгін до 100 км/год займає 3,3 с, а до 200 км/год - 11,5 с. Максимальна швидкість обмежена на позначці в 305 км/год, і це найшвидший у світі серійний універсал.

1707229936054.jpg

Зокрема, переналаштована 8-ступінчаста автоматична КПП, а в повнопривідній трансмісії встановлено новий центральний диференціал. У Audi RS6 Avant ...

Стаття

Geely і Volvo створили недорогого та економічного конкурента Toyota Camry


Опубліковано офіційні фото Lynk&Co 07. Новий седан D-класу від преміального підрозділу Geely надійде у виробництво до кінця першого кварталу нинішнього року. Його подробиці розкрили на сайті CarNewsChina.

Новий Lynk&Co 07 розробили за участю фахівців Volvo. Він побудований на сучасній платформі СМА 2.0, яку також використовуватиме кросовер Volvo XC60 третього покоління.

Дизайн Lynk&Co 07 виконаний у новому гранчастому стилі китайської марки. Втім, збережено і традиційно риси Lynk&Co - такі, як високо посаджені фари і вигнутий капот. На вибір запропонують колісні диски на 18 або 19 дюймів.

1707159520986.jpg

Нов

Стаття

Електричний кросовер Honda Prologue виходить на ринок


Нова Honda Prologue 2024 надійшла у виробництво і вже продається в Північній Америці.

Електричний кросовер став найдорожчою моделлю в сучасній лінійці японської марки.

Базовий електромобіль Honda Prologue EX у США коштує від 48 795 доларів.

Його комплектація включає 19-дюймові диски, двозонний клімат-контроль, електропривод сидіння водія, підігрів крісел, камеру, бездротову зарядку для смартфонів і набір систем безпеки.

1706292969356.jpg

Топова версія Elite за $59 295 додає шкіряний салон, панорамний дах, акустику Bose, вентиляцію сидінь і проекцію на лобове скло.

Нагадаємо, що електричний кросовер Honda Prol...

Стаття

У 2026 році може вийти Land Cruiser SE із запасом ходу 965 км


Компанія Toyota може в 2026 році розпочати серійне виробництво та продаж нового електричного позашляховика Toyota Land Cruiser SE.

На одній зарядці батареї він зможе проїхати близько 965 км.

Toyota планує розширити свою лінійку Land Cruiser, тому що вже розглядає цю популярну модель як окремий бренд. Під ним японський автогігант хоче незабаром випустити на ринок 2 нових електричних позашляховика.

  • Першим буде невеликий SUV, призначений насамперед для молодих покупців.

  • Другим буде великий люксовий позашляховик.

1707236098066.jpg

Великий електричний позашляховик називатиметься Land Cruiser SE. Він буде бі

Стаття

Гібридна Toyota Supra нового покоління буде працювати на вуглецево-нейтральному паливі


Японський автовиробник працює над новим поколінням спорткару Toyota Supra.

Як повідомляється, новинка може вперше з'явитися протягом наступних кількох років. Судячи з усього, купе отримає гібридну силову установку у складі ДВЗ та тягової батареї.

Згідно з джерелами Japan's Best Car, майбутня силова установка для наступного покоління Supra стане результатом співпраці з BMW.

Новий двигун матиме об'єм 3,0 літри та турбонаддув. Помітна відмінність полягає в тому, що новий силовий агрегат матиме можливість працювати на паливі з нейтральним викидом вуглецю, а також використовуватиме м'яку гібридну т

Стаття

Власники електромобілів Hyundai IONIQ 5 виявили дуже незвичну несправність


Власники флагманських версій електромобілів Hyundai IONIQ 5 поскаржились на погіршення видимості у бічні камери заднього виду через запотівання. На думку дизайнерів компанії, цифрові бічні дзеркала повинні покращити аеродинаміку та дизайн.

Зазначається, що вони ефективніше прорізають повітря та проектують зображення дороги позаду автомобіля на внутрішній екран.

Однак деякі власники електромобілів Hyundai у Британії, де ця технологія є стандартною функцією у Namsan Edition, вказали на досить важливу проблему. Автомобілісти звернулися на форум IONIQ, щоб поскаржитися на те, що видимість у камера

Стаття

Volkswagen перетворив популярний седан на кабріолет


Бразильський підрозділ Volkswagen здивував шанувальників, перетворивши популярний чотиридверний седан у кабріолет. За шість тижнів 30 інженерів зняли дах з моделі Virtus (це по суті Polo для південноамериканського ринку).

Седан-кабріолет - це унікальний проєкт, розроблений спеціально для візиту президента Бразилії Луїса Інасіу Лула да Сілва на завод VW у Сан-Бернарду-ду-Кампо, Сан-Паулу. Автівку також важко назвати повноцінним кабріолетом, адже на опублікованих фото не зображено її із піднятим дахом.

1707244922833.jpg

Бразильська команда VW ще й змінила кузов, щоб створити більш просторий задній відсік. Ця мод

Стаття

Податок на розкіш в Україні: за які авто доведеться додатково заплатити у 2024 році


Транспортний податок в Україні залежить від розміру мінімальної зарплати.

Але, незважаючи на те, що рівень мінімалки у 2024 році збільшився, список автомобілів, за які громадянам потрібно сплатити податки, скоротився.

В українському уряді назвали моделі автомобілів, власникам яких доведеться заплатити транспортний податок у 2024 році. Як повідомляють у Міністерстві економіки, у переліку є 184 моделі таких марок. Цікаво, що у 2023 році в списку було 225 моделей

Відомо, що до переліку увійшли такі марки, як:

  • Aston Martin;
  • Audi;
  • Bentley;
  • BMW;
  • Cadillac;
  • Jaguar;
  • Land Rover;
  • Lexus;
  • Maserati;
  • Merce...

Стаття

Презентовано новий Porsche Macan 2024


У рамках тижня мистецтва в Сінгапурі презентовано новий Porsche Macan другого покоління. Кросовер кардинально змінився і став електромобілем. Подробиці нової моделі розкрили на офіційному сайті виробника.

Дизайн Porsche Macan 2024

Кросовер Porsche Macan зберіг знайомий стиль, але став стрімкішим на вигляд. У нього більш похилий купеподібний дах і висока віконна лінія. Передня частина з вираженим «носом» і довгастими фарами виконана в дусі електрокара Porsche Taycan. Ліхтарі з'єднані діодною смугою, а над ними встановлено висувний спойлер.

1706203494932.jpg

Електромобіль Porsche Macan став більш обтічним (коефі

Стаття