Маєш питання? (073) 077-41-18

Новий Volvo EX30 презентували в Україні


12 лютого 2024 року компанія Віннер Імпортс Україна, офіційний імпортер Volvo Cars в Україні, представила Volvo EX30 - найкомпактніший повністю електричний SUV бренду. Новинку було презентовано в межах технічного воркшопу для медіа у новому навчальному хабі Winner Experience Center. Електромобіль втілює всі головні цінності Volvo Cars щодо безпеки, екології, сучасних технологій. Очікується, що ця модель матиме величезний вплив, представляючи одну з найкращих бізнесможливостей для компанії у найближчі роки.

В Україні вартість електромобіля стартує орієнтовно від 1 312 191 гривень* - власники от

Стаття

Toyota презентувала оновлений Yaris


Актуальне покоління компактного хетчбека було представлене ще у 2020 році. Рестайлінговий Yaris отримав новий дизайн та оновлену лінійку гібридних силових установок.

Головними оновленнями, які отримав Toyota Yaris є: нова гібридна установка, покращені системи безпеки, а також абсолютно нова цифрова мультимедійна система.

1708006260379.jpg

Нова силова установка з назвою «Hybrid 130» являє собою 1,5 літровий двигун, з більш потужним електродвигуном-генератором на 62 кВт. Загальна потужність гібридної установки склала 130 кінських сил.

Toyota Yaris обладнаний цією гібридною установкою здатен розігнатися до 100 км

Стаття

В Україну привезуть доступний електромобіль KIA Niro


На український ринок вийде новий KIA Niro другого покоління. Компактний кросовер дебютує в електричному виконанні. Подробиці моделі розкрили на офіційному сайті KIA.

Кросовер KIA Niro підріс до 4,42 м завдовжки і вирізняється оригінальнішим дизайном. У салоні на передній панелі встановлено два дисплеї. Автомобіль став просторішим, а об'єм його багажника зріс до 475 л.

1707415497138.jpg

Електромобіль KIA Niro зберіг силову установку попередника - 204-сильний мотор і батарею ємністю 64,8 кВт.год.

Він здатний розігнатися до 100 км/год за 7,8с і розвинути 167 км/год, а його запас ходу становить 460 км.Зарядка еле

Стаття

Презентовано новий надпотужний Aston Martin Vantage


Aston Martin представив оновлений Vantage. Окрім оновленої зовнішності, автомобіль отримав 656-сильний мотор. Це зробило модель 2025 року найшвидшим Vantage за всю його 74-річну історію. Претендувати на такий статус спорткару дозволяє модернізований 4,0-літровий двигун V8 з подвійним турбонаддувом. Віддача агрегату - 656 к.с. та 800 Нм крутного моменту, на 153 к.с. та 115 Нм більше, ніж до оновлення.

Домогтися такого суттєвого збільшення потужності інженерам Aston Martin вдалося за рахунок модифікації профілів кулачків та використання більших турбокомпрессорів. Крім того, оптимізовано ступінь ...

Стаття

Електричний Cadillac Escalade iQ отримає розтягнуту версію


Величезний електричний Cadillac Escalade iQ стане ще більшим. У розмові з виданням Car and Driver представник Cadillac підтвердив, що у електричного позашляховика Escalade iQ з'явиться подовжена версія з приставкою L. І без того значних розмірів електромобіль отримає розтягнуту колісну базу, внаслідок чого стане найбільшим позашляховиком у лінійці Cadillac. Терміни виходу новинки на ринок не уточнюються, проте журналісти припускають, що це станеться протягом 2024 року.

Розтягнута версія зі збільшеною на 105 мм колісною базою вже є у бензинового Escalade. Вона називається Escalade ESV, і її дов

Стаття

Колишній SsangYong готує декілька новинок


Корейський автовиробник, який став відомий усьому світові як SsangYong, був заснований у 1954-му, тобто, цього року він святкує 70-річний ювілей. Ось тільки це вже зовсім й не SsangYong: у 2023-му компанія відійшла місцевому конгломерату KG Group, після чого її перейменували в KG Mobility (KGM). Утім, цифра доволі значна, і логічно, що маркетологи її активно використовують: до ювілею приурочено короткий відеоролик, у якому засвічено дві майбутні моделі бренду KGM.

Одну з новинок у вигляді концепту вже показували раніше. Йдеться про електричний пікап під кодовим позначенням KGM O100. Вантажівка

Стаття

Сім автогігантів запускають мережу зарядних станцій


У світі електромобільної інфраструктури США розпочинається нова ера. Ionna, спільне підприємство, створене сімома провідними автовиробниками, включаючи таких гігантів як BMW, General Motors, Honda, Hyundai, KIA, Mercedes-Benz та Stellantis, оголосило про запуск своєї мережі зарядних станцій для електромобілів у Північній Америці. Цей амбітний проєкт ставить за мету як мінімум змінити ландшафт інфраструктури зарядки електромобілів і запропонувати альтернативу мережі Supercharger від Tesla.

Спільне підприємство планує відкрити щонайменше 30 000 зарядних станцій у США та Канаді, перші з яких почн

Стаття

В Європі почали встановлювати новий дорожній знак


Символ чорного автомобіля на білому тлі чи то занурюється, чи то зникає в нерівних лініях. Такий знак попереджувальної групи з'явився на дорогах Іспанії.

Водіям не варто ігнорувати попередження цього таємничого допоки дорожнього знаку. Отож, що означає той символ і чому на нього варто звернути особливу увагу?

Поява дорожнього знаку Р-33 на деяких дорогах Іспанії не суперечить ключовим стандартам безпеки дорожнього руху Євросоюзу, однак країни можуть розміщувати власні дорожні знаки та наносити розмітку за власними зразками та колірною гамою.

Саме тому введений новий дорожній знак Р-33 зустріча

Стаття

Hyundai виводить на ринок Європи електромобіль вартістю 20 000 євро


Hyundai готується вивести на ринок Європи крихітний чотиридверний електромобіль Casper EV. У продажу він з'явиться у третьому кварталі цього року. У Франції сіті-кар Hyundai Casper EV коштуватиме близько 20 000 євро з ПДВ.

У Південній Кореї бензинова версія сіті-кара з 1,0-літровим двигуном продається з 2011 року. Але для Старого континенту автомобіль укомплектували електричною силовою установкою.

1707591325103.jpg

Габаритна довжина Casper EV складає всього 3591 мм, на 559 мм менше ніж Chevrolet Bolt EV. При цьому електрична версія 254 мм довша за бензиновий аналог.

Окрім компактних розмірів на цінник електром

Стаття

Новий KIA K5 похвалився оновленою зовнішністю та потужнішим мотором


На автосалоні в Чикаго представлено новий KIA K5 специфікації для північноамериканського ринку. Поряд із переробленою передньою та задньою частиною, седан отримав нові технології, більше стандартних функцій та новий базовий двигун.

Зовнішність «американського» KIA K5 переробили у тій самій стилістиці, що версію для південнокорейського ринку, представлену у жовтні минулого року. Оновлена передня частина кузова привертає увагу новими денними зигзагоподібними ходовими вогнями янтарного кольору. Також у нього нові фари та задні ліхтарі, врізані у бампер. Кожна комплектація одержала свій комплект н

Стаття