Маєш питання? (073) 077-41-18

BMW оголосила про закінчення ери автомобілів з «механікою»


Компанія BMW оголосила про закінчення ери автомобілів з «механікою». У розмові з італійським виданням Quattroruote член правління марки Франк Вебер відповів словом Finita на питання про майбутнє «емок» з механічною коробкою передач.

«Давайте будемо чесними, обсяги [продажів версій з «механікою»] стають дедалі меншими. Тому немає сенсу більше розвивати їх. Якщо вам потрібна BMW M «на ручці», краще брати її зараз», - сказав Франк Вебер.

BMW наводить статистику, що деякі покупці «емок» проїжджають по 25-30 тисяч кілометрів на рік, і вони не хочуть стояти в заторі, вручну перемикаючи передачі. Н

Стаття

Компанія Volvo повністю відмовилась від дизельних авто


Volvo припинили випуск дизельних легкових автомобілів. Остання машина із двигуном на «важкому» пальному днями зійшла з конвеєра заводу в бельгійському місті Гент. Про це повідомляється на сторінці підприємства у Facebook.

Останнім став універсал Volvo V60 Cross Country із 2,0-літровим турбодизелем. Тепер підприємства шведської компанії виготовляють м'які та заряджувані гібриди, а також електричні моделі.

Про рішення відмовитися від дизельних моделей Volvo оголосили влітку 2023 році. Його вважають важливим кроком на шляху до повної електрифікації.

1708105300999.jpg

Стратегія шведського бренду передбачає остаточ

Стаття

BMW готує версію M5 Touring для США


Керівник дизайну BMW Домагой Дукек підтвердив The Car Guide, що автовиробник пропонуватиме новий універсал M5 Touring у Сполучених Штатах. Він з'явиться в 2025 році і буде стояти поруч з новим седаном M5.

Видання Motor1 звернулося до BMW North America, щоб підтвердити коментарі Dukec, але представник сказав лише, що подробиці про те, коли і де M5 Touring буде доступний, «будуть згодом».

Перед Різдвом BMW представила потужний універсал, приховавши дизайн з «довгим дахом» кольоровим обгортковим папером. Під капотом буде нова гібридна установка. 4,4-літровий V8 з подвійним турбонаддувом і електри

Стаття

Alfa Romeo Giulia та Stelvio Quadrifoglio залишають ринок


2024 рік стане останнім для моделей Alfa Romeo Giulia і Stelvio Quadrifoglio в тому вигляді, в якому ми звикли їх бачити. Цього літа їх знімуть з виробництва в США, про що оголосив глава Alfa Romeo в Північній Америці Ларрі Домінік.

«Моделі Alfa Romeo Quadrifoglio Performance зараз прощаються з Північною Америкою. 2024 рік - це остання можливість замовити Giulia Quadrifoglio і Stelvio Quadrifoglio з 505-сильним двигуном V6 бітурбо! Це останній шанс стати власником Quadrifoglio, оснащеного двигуном внутрішнього згоряння, оскільки ми продовжуємо нашу трансформацію до електрифікованого майбутньо

Стаття

Названо лідерів ринку бензинових авто в Україні


Найбільший попит серед українських автомобілістів мають нові легкові автомобілі з ДВЗ, а саме моделі з бензиновими двигунами. Лише у січні поставили на облік 1700 таких машин.

За даними порталу «Укравтопром», кількість реєстрацій збільшилася на 5% порівняно з січнем 2023 року. Однак якщо розглядати з позиції їх частки у кількості продажів, то вона знизилася з 54 до 39%. Найбільш затребуваним у цьому сегменті ринку є середньорозмірний хетчбек Skoda Scala. На нього припало 126 реєстрацій.

До ТОП-10 найпопулярніших авто з ДВС у звітному періоді увійшли:

Skoda Scala - 126 реєстрацій;

Toyota RAV-4 ...

Стаття

Новий Volkswagen Golf 2024 виходить на ринок


Новий Volkswagen Golf 2024 надійшов у продаж в Європі. Масова модель подорожчала і вартує від 27 180 євро за базовий хетчбек і 28 280 євро - за універсал. Про це повідомляється на офіційному сайті Volkswagen.

Volkswagen Golf 8 оновився зовні, а також отримав збільшений тачскрін (10,4 дюйма у базовій версії та 12,9 дюйма - в більш дорогих варіантах). Базова комплектація поповнилася діодними фарами та бездротовими Apple CarPlay і Android Auto.

1708109853698.jpg

Лімітований Volkswagen Golf Edition 50, створений до 50-річчя моделі, коштує від 36 820 євро. Він обладнаний безключовим доступом, навігацією та вбудован

Стаття

Столиця Каліфорнії заборонить будувати нові АЗС


Столиця Каліфорнії, місто Сакраменто, пропонує заборонити будівництво нових АЗС або модернізацію вже існуючих станцій, якщо, звичайно, у ході реконструкції на ній не встановлюють зарядки для електромобілів.

Нещодавно уряд оприлюднив Генеральний план Сакраменто до 2040 року, який передбачає створення АЗС, «готових до майбутнього».

У плані зазначено, що місто забороняє створення нових АЗС або розширення нової інфраструктури, що працює на викопному паливі, на існуючих АЗС, якщо ініціатор проекту не встановить на об'єкті станції швидкої зарядки електричних транспортних засобів потужністю 50 кВт аб

Стаття

BMW тестує автомобілі iX5 на водневих паливних елементах Toyota


BMW Group нещодавно об'єднала зусилля з Anglo Platinum та Sasol для запуску випробувального парку автомобілів на водневих паливних елементах у Південній Африці. Автомобіль на водневому паливі базується на популярному позашляховику X5 та називається iX5 Hydrogen. Офіційно він ще не надійшов у продаж.

Дослідний парк iX5 Hydrogen не призначений для продажу, - йдеться у заяві BMW South Africa. - Залежно від попиту на ринку та загальної ситуації ми плануємо запропонувати клієнтам серійну модель у 2025-2030 роках. Це дрібносерійне випробування. Операція є важливим кроком на шляху досягнення цієї ме

Стаття

Придбай досвід та безпеку!


А ти знав?

Що в нашій автошколі ти можеш придбати сертифікат на практичні уроки!

Для кого цей сертифікат?!

Водії початківці :
  • Для тих, хто тільки починає свій шлях за кермом і хоче отримати додатковий досвід та впевненість на дорозі.
Досвідчені водії, що хочуть удосконалити навички:
  • Для тих, хто вже володіє водійським стажем, але прагне покращити свої навички, вивчити нові техніки та освіжити знання.
Особи, що відчувають потребу в психологічному комфорті за кермом:
  • Для тих, хто має певні страхи чи неспокій під час водіння і хоче збільшити свою впевненість та спокій на дорозі.

Стаття

Презентовано новий Nissan Juke 2024


Новий Nissan Juke офіційно представлений. Компактний кросовер пройшов планове оновлення і вже надійшов у виробництво на підприємстві в Сандерленді (Велика Британія). Про авто розповіли на офіційному сайті Nissan.

Кросовер Nissan Juke 2024 практично не змінився зовні - його видають нові колісні диски (діаметром до 19 дюймів).

1708022927546.jpg

Також розширено палітру кольорів кузова, причому моделі повернули жовте забарвлення, яке було популярним на Nissan Juke першого покоління.

А в новій топовій версії N-Sport кросовер може бути двоколірним - з чорними колесами, решіткою радіатора, дахом і дзеркалами.

1708022833953.jpg

Основн

Стаття